Grønnsakskniv 12 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad […]

Grønnsakskniv 15 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av […]

Santoku m/luftlommer 18 cm

Om kniven Santokukniv med luftlommer er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Den samme gode kokkekniven med et tilegg av konkave luftlommer frest inn i bladet som forhindrer vakuum og gjør at det du skjærer slipper lettere fra bladet. Brukes til grønnsaker, kjøtt og fisk uten ben. Sekiryu SR-M serien SR-M serien har […]

Santoku 18 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av […]

Filetkniv 18 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til filetering og skjæring av tynne skiver av kjøtt, fisk og ost. Sekiryu SR-M serien SR-M serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har […]

Kinesisk kniv 20 cm

Om kniven Kinesisk kniv med blad i karbonstål fra Sekiryu. Kniven har en flat egg som gjør den super til kutting, skiving og hakking av grønnsaker, hvitløk og ingefær. Kniven har et 20 cm lang knivblad av 420J2 rustfritt stål, og behandlet bjørketre håndtak som gir et godt grep. Hardhet på Rockwell skalaen: 50-53 Sekiryu […]

Kokkekniv 21 cm

Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Kokkekniven er også god til å kutte gjennom fiske-/kyllingben og ledd, men den skal ikke brukes som kjøttøks. Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært […]

Brødkniv 25 cm

Om kniven Skjær selv de største runde brødene med enkelhet, eller del kaken i flere lag. Her får du lengde, presisjon og skarphet på sitt beste. En brødkniv med bølgeslipt kant er den perfekte kniven til alle typer bakverk.  Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad […]

Kokkekniv 27 cm

Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Kokkekniven er også god til å kutte gjennom fiske-/kyllingben og ledd, men den skal ikke brukes som kjøttøks. Sekiryu Master serien Sekiryu Master serien har vært […]

Knivsett m/kokkekniv og grønnsakskniv

Om knivene Forsterkede kniver med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladene er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu SR-M serien SR-M […]

nb_NO