Sekiryu Master

Santoku m/luftlommer 18 cm

Brukes til grønnsaker, kjøtt og fisk uten ben.
18 cm
8A japansk molybden stål
Sort POM termoplast
Skjæring, hakking og snitting

Om kniven

Santokukniv med luftlommer er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Den samme gode kokkekniven med et tilegg av konkave luftlommer frest inn i bladet som forhindrer vakuum og gjør at det du skjærer slipper lettere fra bladet. Brukes til grønnsaker, kjøtt og fisk uten ben.

Sekiryu SR-M serien

SR-M serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. SR-M serien har et enkelt design, og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt både for hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.

Skaftet er produsert i sort POM termoplast, som er et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep på kniven. Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd og håndslipt, noe som er et gammelt, tradisjonelt japansk håndverk. Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58

Stålkvaliteten

Bladet lages ved at stålet varmes opp til 1050 grader Celsius og senere avkjølt i minusgrader –70 grader Celsius. Denne prosessen gjør bladet ekstra sterkt. Denne kniven går gjennom fire prosesser, ved hjelp av grovt bryne, og mellombryne til finbryne, og polering til slutt.

 

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO