Sekiryu Master

Filetkniv 18 cm

Filetering og skjæring av tynne skiver av kjøtt, fisk og ost.
18 cm
8A japansk molybden stål
Sort POM termoplast
Filetering, skjæring

Om kniven

En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til filetering og skjæring av tynne skiver av kjøtt, fisk og ost.

Sekiryu SR-M serien

SR-M serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. SR-M serien har et enkelt design, og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt både for hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.

Skaftet er produsert i sort POM termoplast, som er et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep på kniven. Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd og håndslipt, noe som er et gammelt, tradisjonelt japansk håndverk. Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan.

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO