Om Sekiryu

Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet

Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.

Byen Seki i Japan har vært kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år.

Her har man perfeksjonert sverd- og knivproduksjon til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på. Ohzawa Swords Co., Ltd., selskapet som står bak Sekiryu, startet med produksjon av sverd i 1974.

I 1990 ble Sekiryu etablert for å starte produksjon av kokkekniver. Teknikken som brukes for å lage knivene er den samme som brukes for å lage Samurai sverd. Sekiryu er i dag en anerkjent knivprodusent som distribuerer kniver til rundt 45 land verden over.

Prøv den verdensomspennende Sekiryu kniven!

 

 

Seki

Byen Seki har gjennom flere århundrer vært en betydelig produsent av kvalitetskniver til hele verden. Sekiryu er født frem av denne tradisjonen, – 100 % ekte Seki-kvalitet. Dette er betydningen av det første tegnet.

Ryu

Ryu betyr drage. Dragen er en japansk fantasifigur med stor plass i eventyrene. Det er et uttrykk om dragen som heter «slik dragen stiger mot himmelen» som betyr «nå vil alt bli helt fantastisk». Dette er betydningen av det andre tegnet.

Made in

Våre kniver er 100% laget i Seki av vår grunnlegger som etablerte Sekiryu i 1990. Dette er betydningen av det siste tegnet.

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO