Sekiryu Master

Knivsett m/grønnsakskniv, kokkekniv og brødkniv

Knivsett som består av grønnsakskniv 12 cm, kokkekniv 21 cm og brødkniv 25 cm.
12, 21 og 25 cm
8A japansk molybden stål
Sort POM termoplast
Grønnsakskniv, kokkekniv og brødkniv

Om knivene

Forsterkede kniver med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladene er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Brødkniven brukes til å skjære brød og kaker.

Sekiryu SR-M serien

SR-M serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. SR-M serien har et enkelt design, og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt både for hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.

Skaftet er produsert i sort POM termoplast, som er et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep på kniven. Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd og håndslipt, noe som er et gammelt, tradisjonelt japansk håndverk. Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan.

Sekiryu

Byen Seki i Japan er kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har man perfeksjonert sverd- og knivproduksjon til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på.

Ryu er det japanske ordet for drage og viser til ordspråket: «Som når dragen stiger opp på himmelen», som betyr: «Nå vil alt bli helt fantastisk». Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Vi kaller det ren og skjær glede.

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO