Grønnsakskniv 12 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker […]
Grønnsakskniv 15 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker som […]
Santoku m/luftlommer 18 cm
Om kniven Santokukniv med luftlommer er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Den samme gode kokkekniven med et tilegg av konkave luftlommer frest inn i bladet som forhindrer vakuum og gjør at det du skjærer slipper lettere fra bladet. Brukes til grønnsaker, kjøtt og fisk uten ben. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for […]
Santoku 18 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker som […]
Filetkniv 18 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til filetering og skjæring av tynne skiver av kjøtt, fisk og ost. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle […]
Kokkekniv 21 cm
Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Kokkekniven er også god til å kutte gjennom fiske-/kyllingben og ledd, men den skal ikke brukes som kjøttøks. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både […]
Brødkniv 25 cm
Om kniven Skjær selv de største runde brødene med enkelhet, eller del kaken i flere lag. Her får du lengde, presisjon og skarphet på sitt beste. En brødkniv med bølgeslipt kant er den perfekte kniven til alle typer bakverk. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker […]
Kokkekniv 27 cm
Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Kokkekniven er også god til å kutte gjennom fiske-/kyllingben og ledd, men den skal ikke brukes som kjøttøks. Sekiryu Master serien Master-serien er ideell for […]
Knivsett m/kokkekniv og grønnsakskniv
Om knivene Forsterkede kniver med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladene er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu Master serien Master-serien […]
Knivsett m/grønnsakskniv, kokkekniv og brødkniv
Om knivene Forsterkede kniver med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladene er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Brødkniven brukes til å […]