Sekiryu Master

Santoku 18 cm

Frukt, grønnsaker, presisjonskutting, enkelt kjøttarbeid.
18 cm
8A japansk molybden stål
Sort POM termoplast
Presisjonskutting

Om kniven

En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid.

Sekiryu Master serien

Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker som krever pålitelige verktøy i sitt arbeid. Utformingen av knivene appellerer til de som verdsetter kvalitet og funksjonalitet i sitt kjøkkenutstyr. Sveisen mellom bladet og håndtaket forhindrer vanninntrenging, noe som sikrer både hygiene og holdbarhet.

Master er en klassisk, tidløs og elegant serie med enestående ytelse. Hver kniv i denne serien har 8A japansk molybden stål som øker styrken og seighet i materialet – en solid hardhet, skarphet og rustbestandighet. Skaftet er laget av sort POM som er et type kunstmaterial som har høy mekanisk styrke, stivhet og overflaterhardhet. Det gir et komfortabelt og sikkert grep. Hver kniv er omhyggelig håndslipt av dyktige håndverkere, noe som bevarer det tradisjonelle japanske håndverket og gir en perfekt balanse.

Hardhet på Rockwell-skalaen: 56-58.

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan.

 

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO