Sekiryu Master

Knivsett m/grønnsakskniv, kokkekniv og brødkniv

Knivsett som består av grønnsakskniv 12 cm, kokkekniv 21 cm og brødkniv 25 cm.
12, 21 og 25 cm
8A japansk molybden stål
Sort POM termoplast
Grønnsakskniv, kokkekniv og brødkniv

Om knivene

Forsterkede kniver med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladene er laget av rent japansk molybden stål, som har vanskelig for å ruste. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Brødkniven brukes til å skjære brød og kaker.

Sekiryu Master-serien

Master-serien er ideell for både hobbykokker som ønsker det beste i kjøkkenet og profesjonelle kokker som krever pålitelige verktøy i sitt arbeid. Utformingen av knivene appellerer til de som verdsetter kvalitet og funksjonalitet i sitt kjøkkenutstyr. Sveisen mellom bladet og håndtaket forhindrer vanninntrenging, noe som sikrer både hygiene og holdbarhet.

Master er en klassisk, tidløs og elegant serie med enestående ytelse. Hver kniv i denne serien har 8A japansk molybden stål som øker styrken og seighet i materialet – en solid hardhet, skarphet og rustbestandighet. Skaftet er laget av sort POM som er et type kunstmaterial som har høy mekanisk styrke, stivhet og overflaterhardhet. Det gir et komfortabelt og sikkert grep. Hver kniv er omhyggelig håndslipt av dyktige håndverkere, noe som bevarer det tradisjonelle japanske håndverket og gir en perfekt balanse.

Hardhet på Rockwell-skalaen: 56-58.

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan.

Sekiryu

Byen Seki i Japan er kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har man perfeksjonert sverd- og knivproduksjon til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på.

Ryu er det japanske ordet for drage og viser til ordspråket: «Som når dragen stiger opp på himmelen», som betyr: «Nå vil alt bli helt fantastisk». Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Vi kaller det ren og skjær glede.

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO