Grønnsakskniv 12 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene med knivbladet av 3-lags stål. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid.  Sekiryu Wood serien Sekiryu Wood serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. Serien har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A høykvalitets- […]

Santoku 16,5 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivblad av 3-lags stål. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter.  Sekiryu Wood serien Sekiryu Wood serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. Serien har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A høykvalitets- japansk molybdenstål. […]

Santoku m/luftlommer 16,5 cm

Om kniven Santokukniv med luflommer er en japansk kokkekniv. Kniven ligger godt i hånden og skarpheten gjør at den enkelt skjærer gjennom de fleste råvarer. Den er særlig anvendelig til å skjære tynne skiver av grønnsaker og sjømat. Den kan også brukes til å finhakke kjøtt eller urter. Luftlommene i bladet forhindrer vakuum og gjør […]

Chopper 16,5 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivblad av 3-lags stål. Brukes til å kutte grønnsaker. Sekiryu Wood serien Sekiryu Wood serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. Serien har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A høykvalitets- japansk molybdenstål. Sidene er 420J2 rustfritt stål. […]

Kokkekniv 18 cm

Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu Wood serien Sekiryu Wood serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. Serien har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A høykvalitets- japansk […]

Knivsett m/grønnsakskniv og kokkekniv

Om knivene De tradisjonelle førsteknivene hos enhver kokk. De løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt, grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu SR-W serien SR-W serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. […]

nb_NO