Sekiryu Wood

Knivsett m/grønnsakskniv og kokkekniv

Knivsett som består av grønnsakskniv 12 cm og kokkekniv 18 cm.
12 og 18 cm
3-lags stål
Redwood
Grønnsakskniv og kokkekniv

Om knivene

De tradisjonelle førsteknivene hos enhver kokk. De løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt, grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter.

Sekiryu SR-W serien

SR-W serien har vært i produksjon i omtrent 7 år. Serien har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A høykvalitets- japansk molybdenstål. Sidene er 420J2 rustfritt stål. Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd og håndslipt, noe som er et gammelt, tradisjonelt japansk håndverk.

Håndtaket er redwood, som er et bartre fra California med en blank rødlig kjerne som mørkner etterhvert. Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58.

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan. Det bølgete designet som er innlemmet på bladet stammer fra det japanske sverdmønsteret kalt «Hamon».  Som om du bruker et ekte Katana sverd, skal mønsteret gjøre at ingrediensene kuttes rent og jevnt.

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO