Grønnsakskniv 12 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene med knivbladet av 3-lags stål. Brukes til å skjære frukt og grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid.  Sekiryu Wood serien Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det tradisjonelle japanske håndtverket som har blitt perfeksjonert gjennom generasjoner. Det bølgete designet som […]

Santoku 16,5 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivblad av 3-lags stål. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter.  Sekiryu Wood serien Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det tradisjonelle japanske håndtverket som har blitt perfeksjonert gjennom generasjoner. Det bølgete designet som er […]

Santoku m/luftlommer 16,5 cm

Om kniven Santokukniv med luflommer er en japansk kokkekniv. Kniven ligger godt i hånden og skarpheten gjør at den enkelt skjærer gjennom de fleste råvarer. Den er særlig anvendelig til å skjære tynne skiver av grønnsaker og sjømat. Den kan også brukes til å finhakke kjøtt eller urter. Luftlommene i bladet forhindrer vakuum og gjør […]

Chopper 16,5 cm

Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivblad av 3-lags stål. Brukes til å kutte grønnsaker. Sekiryu Wood serien Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det tradisjonelle japanske håndtverket som har blitt perfeksjonert gjennom generasjoner. Det bølgete designet som er innlemmet på bladet stammer fra det […]

Kokkekniv 18 cm

Om kniven Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu Wood serien Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det tradisjonelle japanske håndtverket som har blitt perfeksjonert gjennom generasjoner. Det bølgete designet som […]

Knivsett m/grønnsakskniv og kokkekniv

Om knivene De tradisjonelle førsteknivene hos enhver kokk. De løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Grønnsakskniven brukes til å skjære frukt, grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Kokkekniven brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu Wood serien Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det […]

nb_NO