Om kniven
Den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Den løser de aller fleste oppgaver med presisjon og glede. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fisk, grønnsaker og rotfrukter.
Sekiryu Wood serien
Wood-serien er håndlaget og håndslipt – en hyllest til det tradisjonelle japanske håndtverket som har blitt perfeksjonert gjennom generasjoner. Det bølgete designet som er innlemmet på bladet stammer fra det japanske sverdmønsteret kalt «HAMON». Håndtaket, laget av Redwood fra California som vil mørkne vakkert over tid, og vil gi en karakter til hver kniv.
Knivene har 3-lags stål hvor det midterste laget er av 8A japansk molybdenstål. Sidene har 420J2 rustfritt stål. Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse.
Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58.
Stålkvaliteten
Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan. Det bølgete designet som er innlemmet på bladet stammer fra det japanske sverdmønsteret kalt «Hamon». Som om du bruker et ekte Katana sverd, skal mønsteret gjøre at ingrediensene kuttes rent og jevnt.