Grønnsakskniv 15 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av VG-10 rustfritt stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære frukt, grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Damask serien Hver kniv i Damask-serien er håndprodusert og håndslipt, som reflekterer japansk tradisjonelt håndverk. Med komposittskaft av […]
Santokukniv 18 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av VG-10 rustfritt stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære ost, kjøtt og tynne skiver på grønnsaker og sjømat. Sekiryu Damask serien Hver kniv i Damask-serien er håndprodusert og håndslipt, som reflekterer japansk tradisjonelt håndverk. […]
Kokkekniv 21 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av VG-10 rustfritt stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til skjæring, hakking og snitting av kjøtt, fjærfe, grønnsaker og rotfrukter. Sekiryu Damask serien Hver kniv i Damask-serien er håndprodusert og håndslipt, som reflekterer japansk tradisjonelt håndverk. Med […]
Filetkniv 27 cm
Om kniven En forsterket kniv med god tyngde laget for de tøffe oppgavene. Knivbladet er laget av VG-10 rustfritt stål, som har vanskelig for å ruste. Brukes til å skjære grønnsaker, presisjonskutting og enkelt kjøttarbeid. Sekiryu Damask serien Hver kniv i Damask-serien er håndprodusert og håndslipt, som reflekterer japansk tradisjonelt håndverk. Med komposittskaft av sort […]