Sekiryu Master

Kinesisk kniv 20 cm

Kutting, skiving og hakking av grønnsaker, hvitløk og ingefær.
20 cm
Karbonstål
Behandlet bjørketre
Kutting, skiving og hakking

Om kniven

Kinesisk kniv med blad i karbonstål fra Sekiryu. Kniven har en flat egg som gjør den super til kutting, skiving og hakking av grønnsaker, hvitløk og ingefær. Kniven har et 20 cm lang knivblad av 420J2 rustfritt stål, og behandlet bjørketre håndtak som gir et godt grep. Hardhet på Rockwell skalaen: 50-53

Sekiryu serien

Sekiryu serien har vært i produksjon i omtrent 17 år. Serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. Sekiryu serien har et enkelt design, og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt både for hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.

Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd og håndslipt, noe som er et gammelt, tradisjonelt japansk håndverk.

Stålkvaliteten

Alle knivseriene er laget av japansk kvalitetsstål. Fabrikken produserer også sverd, noe som er et solid kvalitetsstempel. Knivene kombinerer en perfekt balanse med et godt håndtak, slik at den blir enkel å jobbe med. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivmakerne i Japan.

Kniver i samme serie

Om Sekiryu
Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet. Direkte fra Seki – Japans sverdsentrum i over 700 år.
Følg oss
Følg tettere på Sekiryu via Youtube.
nb_NO